Få rabat på Saxo Premium – spar 20 procent og få en måned gratis.

Så er der lige REKLAME alarm – for husk nu, at du kan få 20 procents rabat på et Saxo Premium abonnement med mit link. Som ny kunde får du også første måned gratis.

I april måned bestilte jeg bøger 2 gange – første gang var det tre bøger til mig selv og anden gang var det nogle gaver.
Med Saxo premium opnåede jeg i alt en besparelse på 152 kroner på de 5 bøger, og dertil kom fragten, som er GRATIS, når man har et premium abonnement. 

Men jeg lyttede også til 3 bøger på Saxo Streaming, som også er inkluderet i den månedlige abonnementspris. Saxo Streaming har et rigtig fint udvalg af også de nyeste lydbøger og ebøger. Du kan oprette to individuelle brugere på abonnementet, som så kan lytte samtidig.

Saxo Premium indeholder altså både adgang til rabatter på køb af fysiske bøger, fri fragt på disse, samt fri adgang til Saxos streaming tjeneste.

Normalprisen for et abonnementet er 119 kroner om måneden. Men med mit rabatlink for du altså 20 procents rabat, og kan købe, læse og lytte for kun 95 kroner og 20 øre om måneden. Rabatten er fast og varer så længe, du beholder abonnementet.

FÅ RABAT _ KLIK HER.

Som en ekstra bonus støtter du også mig, da jeg tjener en mønt, hver gang nogen skriver sig op via linket. 

https://www.saxo.com/dk/premium?guid=382416fe-6991-4ec2-8d08-3f13fac3eaa3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *