Fordele ved Saxo Premium: Få en eksklusiv rabat på abonnementet med Bogtanken.

Dette indlæg skal retteligt markeres som REKLAME, da jeg modtager penge fra Saxo, når/hvis nogen gør brug at rabatlinket. Men det er altså også en rigtig god rabat, og så kan du ovenikøbet støtte mit arbejde som ubetalt litteraturformidler – så det er ren win/win.

I dette indlæg vil jeg gennemgå nogle af fordelene ved Saxo Premium – men faktisk også nogle ulemper – og forhåbentlig kan du ud fra dette vurdere, om Saxo Premium er noget for dig. Er du stadig i tvivl, så husk at rabatlinket giver 30 dages gratis prøveperiode.

Med rabatlinket, som du finder her, får du altså 30 dages gratis prøve (for nye medlemmer) og herefter får du fast 20 procent rabat på dit abonnement. Det vil sige at normalprisen på 119 kroner reduceres til 95,20 kroner. Denne rabat fortsætter indtil du opsiger abonnementet.
Det er en helt unik rabatkode til Saxo.

Fordele ved Saxo Premium:

 1. Gode rabatter på fysiske bøger.
  De fleste bøger (også de helt nye udgivelser) fås til mellem 10-20 procent rabat. Det giver typisk besparelser på mellem 30 – 50 kroner per bog. Men der er også indimellem ekstra stærke rabatpriser. 
 2. Saxo Premium giver adgang til Saxo Streaming.
  Her finder du en lang række af eBøger og lydbøger. Det gælder også mange af de nyeste titler. Du kan få adgang til Saxo Streaming via appen, og den fungerer rigtig fint. Den er overskuelig og det er let at søge titler frem. Appen har dog ikke den funktion, som fx Mofibo har, hvor man kan skifte mellem lydbog og ebog.
 3. Sælg dine brugte bøger.
  På appen kan du også ret nemt og hurtigt oprette en annonce for en bog, du vil sælge. Du scanner stregkoden eller indtaster den manuelt. Herefter udfylder systemet selv de fleste relevante informationer om bogen. Du skal herefter blot sætte en pris, og dermed vil bogen figurere i søgninger på Saxo. Du får besked når en kunde har lagt den i kurven, ligesom du også får modtagerens informationer. Det eneste du herefter skal gøre er at pakke bogen ind og aflevere den til afsending.
 4. Fri fragt
  Det lyder måske som lidt. Men fragten alene er 30 kroner til en pakkeboks og 39 kroner for udbringning til døren. Faktisk skal du kun bestille bøger 2 gange om måneden førend abonnementet stort set er tjent hjem i fragten alene.
 5. 2 brugere på en profil.
  Med Saxo Premium kan 2 brugere på samme tid benytte Saxo Streaming. Det er specielt en fordel på ferier, hvor man måske har et barn eller en partner, der også gerne vil høre lydbog, mens de soler sig ved poolen eller på stranden.

Bogtanken tilbyder;

Har du fået lyst til at afprøve Saxo Premium. Så gør brug af denne unikke rabatkode til Saxo Premium, som Bogtanken sammen med Saxo tilbyder. Nye kunder får 30 dages gratis prøveperiode, og herefter en fast rabat på 20 procent på abonnementet. Det betyder at abonnementet koster 95,20 kroner om måneden (normalpris 119 kroner). Rabatten fortsætter til abonnementet opsiges. Klik her for at skrive dig op.

Fordele ved Saxo Premium sammenlignet med andre lignende tjenester:

 • Saxo Premium er billigere end de fleste andre lignende tjenester og rummer samtidig flere muligheder og fordele. I modsætning til andre tjenester der fx kun tilbyder streaming af lyd- og eBøger, så har du her også adgang til rabatpriser på fysiske bøger.  De største streaming tjenester har måske et lidt større udvalg i de nyeste titler, men de er til gengæld også dyrere og begrænset til streaming
 • Muligheden for 2 brugere inklusiv i abonnementet.
 • Du kan meget hurtigt tjene abonnementsprisen ind. Mit regnestykke for denne måned er fx således; Jeg har lige købt Gry Jexens “Kvinde kend din historie” til en rabat på 40 kroner og billedbogen “Det lille snefnug” af Benji Davies til en rabat på 15 kroner. Lægges fragten for en pakke bragt til døren oveni (39 kroner), så bliver rabatten i alt lige knap og nap 95 kroner, og således er min abonnementspris tjent hjem. Så er streamingen jo bare et ekstra bonus oveni.
 • Den overskuelige og nemme måde at sælge brugte bøger. Det er nemt at rydde op og rydde ud og sende bøgerne videre til andre glade læsere. Man skal bare oprette ved at scanne en stregkode og herefter lade Saxo klare formidlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *