VIND BØGER

Nu kan du vinde en af disse 3 bøger, som alle er blandt nogle af de bedste bøger, jeg har læst i år. Alt du skal gøre er at vælge, hvilken af de 3 bøger, du helst vil vinde. 
Du kan deltage på bloggen, på Facebook eller på Instagram, så du har muligheden for at kaste dit lod i puljen til lodtrækning af alle tre bøger, eller du kan vælge at kaste 3 lodder efter samme bog. 
Herunder kan du læse lidt om de tre bøger, skriv derefter i kommentarfeltet, hvilken bog du vil vinde og du er med i lodtrækningen.
Jeg trækker en vinder søndag d. 8 december klokken 13.00

Åh af Rasmus á Rógvu
Rasmus á Rógvu fortæller historien om en moderne antihelt; En mand der er opgivet af samfundet og vel nærmest også sig selv, der hutler sig igennem med hjertet på rette sted.
Vón elsker sin kæreste, men selvom hun også elsker ham, så er han ikke nok for den ambitiøse Christina, der målrettet skøjter igennem sit CBS studie.
Selv har Vón ikke succes med at finde et arbejde, som han kan holde på i særlig lang tid. Ganske vist er han langt fra dum, men uddannelse siger ham slet ikke noget.
Kvinderne elsker alligevel Vón, der til sidst selv kaster sin kærlighed på den usikre Mischa, der er enlig mor, psykotisk, kristen og netop kommet ud af et voldeligt parforhold. Kærligheden er stor og altomsluttende, og han oplever sin hidtil største og længstvarende forpligtelse i rollen som papfar for den lille Maya.

Dræbende Floskler af Martin Ellermann
Silja sælger floskler, når hun skriver jobannoncer, og jobbet giver langtfra den mening med tilværelsen, som hun havde forestillet sig. Da en kollega begår selvmord begynder det hele at skride for Silja, der pludselig ser, hvor infiltreret hele hendes verden er af indholdsløse flosker og meningsløs tomhed.
Martin Ellermann sætter i denne roman i den grad det moderne menneskes brister under luppen, og han forstår virkelig at ramme følelser i en på en gang dybsindig, humoristisk og meget poetisk tone.

Hvis dette er en lakridspibe af Mads Damsø
En spøjs og original fortælling der med en god portion humor tager os med derhen, hvor det gør allermest ondt.
Temaerne kredser om selvmord og depression, og Mads Damsøs sprog og stil er præget af et stort sprogligt overskud.
Mads er taget til Hvide Sande for at skrive en selvbiografi for den døende Kuno. Men det er en vanskelig sag for Kuno er slet ikke interesseret i at deltage i projektet, og Mads kan i øvrigt ikke finde ud af at skrive slutninger. Mads fordriver tiden i det vestjyske med at flakke omkring og spise lakridspiber, og depressionen sniger sig langsomt ind på ham, alt i mens hans mor efterlader utallige bekymrede beskeder på hans telefon.
Men måske lysner det en smule, da Mads møder Kunos barnebarn Ditte, der er klædt ud som en Geisha og bruger en tamagotchi som afløb for sine selvmordstanker.

4 thoughts on “VIND BØGER”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *