Livet: Illustreret

Livet: Illustreret
Sprog:
Originalsprog:

”Livet Illustreret” er som navnet antyder en poetisk rejse gennem livets faser. Lisa Aisato fanger det smukke, det grumme og det midt imellem med helt enkle ord, og ledsager dem med velvalgte illustrationer fyldt med lige dele smerte og skønhed.
En magisk billedbog til alle aldre og en vidunderlig tilførsel til ethvert hjem.

Lisa Aisato er i hjemlandet Norge en kendt børnebogsforfatter og illustrator. Herhjemme er hun blandt andet kendt for illustrationerne til sidste års julekalenderhit ”Snesøsteren”.  I denne smukke bog har hun samlet de bedste af sine illustrationer og tilført lidt tekst, således at der dannes en smuk rejse gennem livets mange faser.

Lisa Aisato tager os med til; Barndommen, domineret af nysgerrighed, magi og nye eventyr. Ungdommen, præget af voldsomme følelser og intensitet. Voksenlivet, fyldt med ansvar og store beslutninger. Familielivet, fyldt med kaos og kærlighed. Det midaldrende liv, beriget med nye muligheder og indre ro. Alderdommen, som er rundet af erfaring, ro og afsked.

Lisa Aisatos streg skifter mellem det sørgmodige, det glædesfulde, det smertefulde, det håbefulde, og hun gør det hele med en vidunderlig sans for såvel det smukke og det barske i enhver situation.

De seks livsfaser er indkapslet i al sin skønhed og rædsel, og Lisa Aisato fanger enhver fases styrker og svagheder lige på kornet i helt enkle sætninger og smukke livsbekræftende tegninger, og så er det bestemt heller ikke uden humor.

Jeg er stor fan af denne bog, som både gav et smil på læben og en tåre i øjenkrogen. Den kan der bladres i mange gange, og den har allerede fået en fast plads på hylden i stuen, hvor den står til skue som det ægte kunstværk, den egentlig er.

2 thoughts on “Livet: Illustreret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvad syntes du om bogen?