Vind bøger på Instagram

Disse fire bøger kan du vinde på Instagram netop nu. Deltag frem til den 22.maj.

I anledningen af at jeg i sidste uge rundede tusind følgere på Instagram kan du netop nu vinde en dejlig bogpakke. Følg mig på instagram og tjek konkurrenceopslaget fra mandag den 15.maj.

Herunder kan du se mere om de fire bøger, der er på højkant. Husk du kan deltage på Instagram helt frem til den 22.maj klokken 14.00

Dukkeværkstedet af Elizabeth MacNeal
En gruopvækkende fortælling fra 1850’ernes London om kærlighed, besættelse og kvindefrigørelse.
Læs min anmeldelse her

Vilde dyr af Gin Phillips
En nerverpirrende fortælling om en mor, hendes lille søn og deres kamp for overlevelse under et terrorattentat i en zoologisk have. Hvad er en mor villig til at gøre for at redde sin søn?
Læs min anmeldelse her

Agathe af Anne Cathrine Bomann
En lille roman målt i sideantal men stor i indhold. En aldrende psykiater tæller ned til sit otium. Han har aldrig for alvor engageret sig i livet og den erkendelse slår ham, da en ny kvindelig patient kommer til ham med et brændende ønske om at kunne leve og frigøre sig fra sin depression.
Læs min anmeldelse her

Knust af Annemette Kirk
En fortælling om en gruppe unge gymnasieelever, der forsøger at komme videre og leve med efterdønningerne af en frygtelig ulykke, der kostede Jonathan livet og som efterladte resten med dybe ar på krop og sjæl. Oveni sorgen melder spørgsmålet sig – var det overhovedet en ulykke?
Læs min anmeldelse herSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *